Tilbake til alle arrangementer

Utstillingsåpning med Ida Monrad Haugen

Ida har de siste årene gjort seg bemerket med sine fargerike bilder, gjerne med lokale motiver. Denne våren har Ida ruslet rundt på Sandøya med kamera og valgt ut noen motiver hun har jobbet med. Vi gleder oss og er stolte over å kunne invitere til utstillingsåpning hos Linn og Ragnvald søndag 02.07. kl 12. Det fargerike lysstøperiet til Linn blir i sommer også et lite galleri for Idas flotte motiver – både med Sandøyamotiver og andre fargeglade bilder. Som seg hør og bør bys det selvsagt på bobler kl 12, og Ida vil selvsagt være til stede.

BÅTRUTER:
"Ekstraskyss" fra Hagefjordbrygga kl 1200 (går kun til Haven), retur med ordinær rutebåt kl 1600.

Ida er grafisk designer og illustratør. Siden 2012 har hun bodd og jobbet på Gjeving.
Ida har mange års erfaring fra reklamebyråer i Oslo – b.la. fra Grønli Gruppen, McCann, Hei!, TRY, DDB Oslo og Ernö. Siden 2012 har Ida drevet eget design- og reklamebyrå på Gjeving.
Hun bruker blandingsteknikker, og arbeider med foto, penn eller digitalt. Hennes fargerike by-portretter av gater, båter, hustak, lyktestolper, smau og gjerder ble for første gang stilt ut på Galleri Nylund Larsens sommerutstilling i Risør i 2021, og siden det har Ida deltatt på flere utstillinger og portrettert flere sørlandsidyller."

Tidligere arrangement: 1. juli
Utstillingsåpning hos Ellen Lobb
Senere arrangement: 7. juli
Pølsepub med Ole Jonas!