Litt oppdateringer for våren...

Denne våren blir ikke helt som planlagt. Men vi planlegger og tilrettelegger så godt vi kan for at gjestene våre skal føle seg trygge når de besøker oss. Vi har hatt hyggelig besøk av kommuneoverlegen som har gitt oss gode råd for hvordan vi kan minske smittefaren så mye som mulig. Og vi gleder oss virkelig til å ta i mot og ønske velkommen til ny sesong - selv om den ikke blir helt som vanlig.

Lørdag 25.04. skulle vi ha invitert til Vårmarked hos Linn og Ragnvald. Dette blir naturlig nok ikke noe av.. Men Linn og Ragnvald holder åpent og har også en liten utstilling av de nydelige produktene til Kikvik Vevmakeri og den fantastiske boka til Erik Garaventa finner dere også der. Åpent lørdag 25.04. fra kl 1200 til kl 1600.

Hos Løvøens Lam går strikkemaskinen for fullt, og Elisiv holder som vanlig åpent fra onsdag til søndag fremover fra kl 1100 til kl 1600.

Rutebåten er foreløpig innstilt i helgene, og vårt tilbud om ekstraskyss på lørdager og søndager går derfor ut inntil videre. I helgene er det taxibåt som gjelder, den er tilgjengelig på fredager fra kl 1600 til kl 2200. Lørdag og søndag fra kl 1000 til kl 1800. Vil du innom med egen båt, er det ofte en plass ledig ved båtbyggeriet.

Årets brosjyre gikk i trykken den 12.03. Det betyr at alt av arrangementer som var planlagt gjennom sesongen er presentert der. Følg derfor med på hjemmesiden for oppdatert arrangementskalender. Snart vet vi litt mer om hva som er gjeldene råd for sommeren.

Ikke nøl med å ta kontakt hvis dere lurer på noe! Linn kan svare på det meste og nåes på telefon 47265606.

Linn Zwilgmeyer