Tilbake til alle arrangementer

Music & Wine på Kriveligheten

"MUSIC & WINE" er tilbake!

Etter enorm suksess i 2023 returnerer musiker og vinkelner KNUT BJØRNAR ASPHOL og sangerinne TOMINE MIKKELINE EIDE med showert MUSIC & WINE til Tove og Jørgens Brød & Vind / Kriveligheten for en unik aften med musikk og vin!

Musiker og sommelier Knut Bjørnar Asphol kombinerer musikk og vin i konseptet Music & Wine sammen med Norges vakreste stemme; Tomine Mikkeline Eide! Sammen formidler duoen en magisk stemning i en musikalsk vinaften for alle sanser. Vi lover duft og smak av en midtsommeraften selv Shakespeare ville misunt oss. Og med Sandøya som kulisse, musikk fra to av landets beste musikere og servering fra Krivelighetens kjøkken tør vi love vi en Sommernatt ved Fjorden man sent vil glemme! Som dere som var der i fjor vet.. Og i år NYE VINER, NYE SANGER - men også kanskje en og annen sang om igjen. På utallige oppfordringer..

KNUT BJØRNAR ASPHOL er musiker, musikkprodusent og vinkelner. Han har spilt med utallige artister i inn- og utland samt produsert over 500 utgivelser med blant andre Alexander Rybak, Erlend Gunstveit, Hanne Krogh og A1, vunnet Spellemannpris, og utgitt 9 egne album. I tillegg er han utdannet sommelier (vinkelner) og bl.a. vinjournalist i Romerikes Blad.

TOMINE MIKKELINE EIDE er en landskjent musiker og skuespiller. Hun ga ut sitt første album som 12-åring på Universal, har høstet gnistrende kritikker for sine Grieg-tolkninger, turnert de store scenene i England, hatt store roller både på film og scene (som Les Miserables, Blackbird, Kristin Lavransdatter m.m.), flere filmroller og mer. Tomine ga i fjor ut albumet “Joni” - en hyllest til Joni Mitchell.

Sang, musikk og vininfo følges av fem viner tematisk plassert i aftenens forestilling, og en unik smak av sommer fra Krivelighetens kjøkken til alle gjestene.

Dette er egentlig ikke så mye å tenke på. Bortsett fra å være på Sandøya den 29.06.2024. Med billett. For det er begrenset plass. Så ikke somle nå.

Velkommen til MUSIC & WINE - EN MIDTSOMMERNATTS DRØM!

Billetter: https://telluswine.hoopla.no/event/musicandwinesandoya2024

Mer:

Arrangør: TellUs Wine
www.telluswine.no

PS Som alltid på Sandøya et bittelite værforbehold.